27
Sun, Sep
3 New Articles

Lokal

Kralendijk – Edison Rijna, gezaghebber van Bonaire, handelt volgens de door de Nederlandse Ministerie van infrastructuur en milieu uitgestippelde procedure.

In de berichtgeving in mainstream en sociale media word de gemeenschap van de ABC eilanden gewaarschuwd voor naderend slecht weer. Het rampenteam van Bonaire is op de hoogte van de huidige berichtgeving en monitort deze situatie nabij in samenwerking met professionals op dit gebied, namelijk het KNMI. Het rampenteam zal de nodige maatregelen treffen volgens de met het KNMI uitgestippelde procedure. De Bonairiaanse gemeenschap zal gewaarschuwd worden zodra het noodweer alert voor Bonaire zal gelden.

In de tussentijd verzoekt het Openbaar Lichaam Bonaire om vooral de rust te bewaren en om eventueel de herstelwerkzaamheden waar altijd rekening mee word gehouden in het kader van de jaarlijkse regenperiode aan uw woning uit te voeren.

Volg het nieuws voor de meest recente informatie vanuit het rampenteam. Het hoofd van het rampenteam is de gezaghebber, dhr. Edison Rijna.